TIAS Alumni lidmaatschap combinatie met tiRCas lidmaatschap

Als alumnus van het RC/EMFC TIAS programma kun je lid worden van de tiRCas alumnivereniging. Het tiRCas lidmaatschap biedt 4 inhoudelijke bijeenkomsten per jaar (bij TIAS en op locatie). TIAS biedt haar alumni extra services die zijn opgenomen in het alumni lidmaatschapspakket. Meer informatie en registratie met betrekking tot de pakketten 2020 vind je hier.

Je kunt deze lidmaatschappen combineren. Deze combinatie versterkt elkaar op inhoudelijke en professionele ondersteuning. Neem je een TIAS lidmaatschapspakket dan betaalt TIAS je lidmaatschapsbedrag aan de tiRCas vereniging.

TIAS Connect community platform

Verbind je ook aan het TIAS Connect community platform : http://www.tiasconnect.com. Dit biedt de gelegenheid om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en nieuwe inzichten te verwerven via alumni en leden van de TIAS Faculty en Staff. De TIAS Connect instructievideo geeft je meer inzicht in de voordelen, alsmede instructies om je te verbinden. Aanmelden kost slechts enkele minuten van je kostbare tijd en kan met je LinkedIn of Facebook profiel via: http://www.tiasconnect.com.

TIAS Connect heeft ook een app! Na registratie op TIAS Connect kun je de app downloaden via Google Play of de Apple Store.

 

We zien er naar uit je persoonlijk of online te ontmoeten.