Onlangs heeft Forward Fiscalisten zich voor onbepaalde tijd als ‘knowledge partner’ aan tiRCas verbonden.

Een moderne kijk op fiscaliteit
Vele MKB’ers en mid-corporates kennen Forward Fiscalisten al als waardevol alternatief voor de grotere -logge en vaak onnodig dure- advieskantoren. De onlangs verkregen Gazelle Award (33e plek op de lijst van snelst groeiende bedrijven in NL) onderstreept nog maar eens dat ze een vernieuwende fiscale propositie aanbieden die naadloos aansluit bij de huidige tijd, normen en waarden.

Wat maakt Forward Fiscalisten uniek?
We richten ons sec op fiscale vraagstukken, met 100% aandacht voor de klant. Hierdoor ligt er geen belangenverstrengeling met je accountant en houden we elkaar scherp. Het gevolg is dat we het beste resultaat voor jou als klant behalen. Met een transparante moderne aanpak speelt Forward Fiscalisten in op de steeds specifiekere fiscale wensen en eisen van MKB, DGA’s, (mid-)corporates en vermogende particulieren. Fiscaliteit is meer dan ooit een bedrijf-kritisch element, waarbij de fiscalist samen met de ondernemer vooruit kijkt om de best mogelijke fiscale positie in te regelen. Vandaag, maar ook over de komende kwartalen en jaren heen.

Kennismaken met Forward Fiscalisten
Kende je ons nog niet, maar heb je een fiscaal vraagstuk en wil je vrijblijvend kennismaken met Forward Fiscalisten? Stuur dan een mailtje naar info@forwardfiscalisten.nl (of bel via 088-1412400) en we plannen meteen een afspraak in. Alle specialisten bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *