Beinvloeden

tiRCas nodigt je uit om op woensdag 8 juni deel te nemen aan de bijeenkomst met als thema Controller 3.0: de psychologie van de beïnvloeding.

Van een moderne controller wordt steeds meer verwacht. Het begrip ‘business partner’ komt vrijwel standaard terug in vacatureplaatsingen. Wat betekent dit nu precies? Een ding is zeker; alleen vakinhoudelijke kennis en kunde is niet meer voldoende. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op de softskills waaronder de beïnvloedingsvaardigheden. Gezamenlijk proberen we meer inzicht te krijgen in de skill ‘beïnvloeden’ die steeds belangrijker wordt in de rol van de controller als professional (3.0). U wordt zich bewust van uw eigen (vaste) denkpatronen en krijgt inzicht en tips hoe u effectiever kunt worden in het beïnvloeden van mensen (management en medewerkers) om u heen. Daarnaast is er voldoende ruimte tot het delen van meningen en best practices.

Koert Lafeber zorgt voor een verdieping tijdens deze sessie. Koert is sinds 1995 werkzaam als Partner/ Sr. Consultant bij Stichting Communicatie te Breda en heeft uitgebreide ervaring met het verzorgen van trainingen/workshops en coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit en beïnvloeden vanuit management/ sales en communicatie. We zijn welkom op de lokatie Efteling Bosrijk, Eftelingsestraat 7 te Kaatsheuvel .

Het programma

16:00-16:30 inloop

16:30-17:00 presentatie Ralph van Kuijeren, Financial Controller Efteling

17:00 -18:30 De controller 3.0 door Koert Lafeber

18:30 – 19:30 borrel en hapjes

Deelname & Inschrijven

Aanmelden voor deze activiteit kan via aanmelding op datumprikker.nl (email) of via onze nieuwe website tiRCas.nl tot 2 juni a.s. Deze activiteit levert 2 PE-punten op. John van Mook, (algemeen) bestuurslid tiRCas Alumnivereniging EMFC/RC opleiding TIAS School for Business and Society

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *