Kom naar de regioborrel Den Bosch

Ongetwijfeld heb je vele vriendschappen en contacten tijdens je studie opgedaan, maar komt het er door woon- en/of werkafstand vaak niet meer van elkaar te ontmoeten. Om de contacten tussen de VRC leden in hun eigen woon- en/of werkgebied te stimuleren en ook het contact tussen de vereniging en haar leden te bevorderen, organiseren we regioborrels. 

Het doet ons veel plezier je nu te kunnen informeren dat we Oliver Bele, General Manager Ventures, UK & Benelux BrandLoyalty, bereid hebben gevonden een lezing te geven:

“Hoe krijg je nieuwe klanten, verbeter je je imago en krijg je je bestaande klanten zover dat ze meer besteden – en dat allemaal tegelijkertijd?”

Oliver Bele zal ook ingaan op hoe belangrijk de mensen zijn die bij BrandLoyalty werken: “Bedrijven met een sterke cultuur zijn succesvoller.”

BrandLoyalty is onderdeel van LoyaltyOne, een ADS onderneming, wereldleider in data-driven loyaliteitsoplossingen.

Sta je open voor nieuwe contacten of wil je wellicht bestaande contacten aanhalen, zodat je van elkaar kunt blijven leren, je bent van harte uitgenodigd voor deze gezellige borrel op donderdag 12 mei a.s. vanaf 16.30 uur.

locatie_db

We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien op het kantoor van BrandLoyalty in het centrum van Den Bosch! De borrel is op onze rekening en wordt mede mogelijk gemaakt door SIS Finance www.sis-finance.nl/

Je kunt je aanmelden op vrc@vrc.nl (niet verplicht) of laat via onze VRC LinkedIN groep weten dat je er bij bent!

Vanzelfsprekend is ieder lid dat toevallig in de buurt is, altijd van harte welkom. Dus hoort zegt het voort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *