Graag nodigen wij je uit op 13 Juni 2018 voor onze 1e bijeenkomst Ethiek in bedrijfsvoering bij TIAS Tilburg waarbij wordt ingegaan op ethische kwesties in uw dagelijkse werkzaamheden.

Goed of fout? Het antwoord kan verstrekkende gevolgen hebben. Goed of fout gaat niet alleen over het correct beantwoorden van een vraag, maar ook over hoe te handelen in bepaalde situaties. 
 
Ethiek is het nadenken over goed handelen. Maar wat is goed handelen? Zeker in het bedrijfsleven is er geen simpel onderscheid tussen goed en fout. Onder druk van management, aandeelhouders en toezichthouders dient u te besluiten over hoe te handelen. De resultaten van uw besluit kunnen echter grote gevolgen hebben op lange termijn. 

Graag nodigt tiRCas je uit voor de bijeenkomst ‘Ethiek in bedrijfsvoering’ die in samenwerking met Scope & Skills wordt georganiseerd. De handvatten die u worden aangereikt in deze sessie geven je inzicht in hoe u kunt handelen in situaties waar ethische vraagstukken een rol spelen. 

Programma:

15.00 – 15.30 uur          Ontvangst bij TIAS Tilburg
15.30 – 17.15 uur          Deel 1 bijeenkomst  
17.15 –  17.30 uur         Pauze
17.30 – 19.00 uur          Deel 2 bijeenkomst  
19.00 – 19.30 uur          Borrel

Deelname & Inschrijven

Aanmelden voor deze activiteit kan via aanmelding op https://tircas.banster.nl. tot 5 Juni a.s. (maximaal 25 inschrijvingen). Deze activiteit levert 3 PE-punten op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *