person holding a green plant

Hierbij willen we jou uitnodigen voor een interactief en duurzaam event op woensdag 2 november 2022 bij onze kennisparner Fagro in Best.

Sustainability of duurzaamheid staat steeds vaker op de agenda van organisaties. Hoe past dit binnen finance? En wat kan finance bijdragen aan het realiseren van sustainability doelstellingen? Het gaat daarbij om het creëren van waarde voor het klimaat, het milieu, de maatschappij en de medewerkers van het bedrijf. Maar hoe kun je met meervoudige waardecreatie de toekomst van je bedrijf borgen en veerkrachtig zijn? Hoe maak je impact op het gebied van duurzaamheid?

Dit zijn een aantal vragen waar we tijdens de ronde tafel ‘Sustainable Finance’ op in zullen gaan. We bespreken de fundamenten van meervoudige waardecreatie en bieden een eerste aanzet tot een volledig perspectief. We behandelen concrete voorbeelden en gaan ook samen aan de slag.

Deze ronde tafel is gericht op financials die binnen hun bedrijf de volgende stap op het gebied van duurzaamheid willen zetten.

Agenda: 

16:00-16:15 Ontvangst
16:15-18:15 Ronde tafel Sustainable Finance
18:15 –         Borrel

Locatie:
Fagro Consultancy B.V.
Materiaalweg 6
5681 RJ  BEST
 
Deelname & Inschrijven:

Aanmelden voor deze activiteit kan via aanmelding op  https://tircas.banster.nl. tot 28 oktober a.s. In verband met de zaalcapaciteit is er een maximum gesteld aan het aantal deelnemers van 25. Deze activiteit levert 2 PE-punten op.

 
namens tiRCas
Bryan Winkels, Eventmanager tiRCas Alumnivereniging EMFC/RC opleiding
TIAS School for Business and Society

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *