Geachte Leden,
 
Na de geslaagde eerste jubileumviering op 20 september vorig jaar, kondigen we hierbij met veel plezier ons volgende event aan en pakken we extra uit om de viering van het 20-jarig jubileum groots af te ronden!! De lustrumcommissie heeft een speciaal event georganiseerd op een werkplek die normaal gesloten is, maar dit keer exclusief toegankelijk is voor de leden van tiRCas.

Op donderdag 29 februari a.s. zijn wij vanaf 12:00u welkom aan de oostzijde van Den Haag op een trainingslocatie van de Nationale Politie / Politieacademie (De Yp). Na ontvangst door de Directie Finance & Control met een broodje voor de lunch, start vanaf 13:00u het programma met een toelichting op de bijzondere setting waarbinnen de politie haar budgetten krijgt, inzet, beheert en verantwoordt. En wat daarbij de uitdagingen en zeker ook de visie naar de toekomst toe zijn. Onderdeel van het programma is ook een rondleiding in de opleidingsruimten, die speciaal zijn ingericht om met agenten real-life situaties te kunnen simuleren. En aan het eind van de middag komt Kevin Weijers ons nog enkele extra inspirerende gedachten meegeven.

Aansluitend aan het programma in De Yp zullen we ons samen met mensen van de Politie begeven naar een locatie in de buurt om na te praten over alle uitdagingen en inspirerende ideeën onder het genot van een hapje en een drankje.

Agenda:
12:00                  Ontvangst bij ‘De Yp’ in Den Haag
13:00                  Aanvang kennissessie, incl. rondleiding en inspiratiesessie door Kevin Weijers
18:00                  Aangeklede borrel en nabespreking
21:00                  Afronding

Locatie:
Kennissessie:     Politie-opleidingscentrum De Yp, Katschiplaan 10, 2496 ZN Den Haag.
Borrel:                Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1 Nootdorp


Overige informatie (graag zorgvuldig doornemen!):

  • Er kunnen tijdens de kennissessie en de borrel foto’s danwel filmopnames worden gemaakt t.b.v. socials (zoals Linkedin),wanneer je hier bezwaar tegen hebt, dit graag aangeven op het moment dat er in de zaal gefilmd of foto’s gemaakt worden.
  • ID dient getoond te worden om toegelaten te worden tot de locatie
  • Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers vanuit tiRCas
  • Bij te laat afmelden (na 25 februari) of het niet komen opdagen wordt voor het event een no show fee van € 25 in rekening gebracht.
  • Deze sessie levert 4 PE-punten op.
  • Parkeren kan het beste meteen vanaf 12:00u bij Van der Valk (1km, 10min lopen)

Deelname & Inschrijven:
Aanmelden voor deze activiteit kan via aanmelding op https://tircas.banster.nl  tot en met 25 februari a.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *