white concrete bridge
Scoor je eerste 3 PE punten van 2024 op het het tiRCas event met Marsh. Dit wordt namelijk verplaatst naar donderdag 1 februari 2024. TiRCas organiseert dan een lezing en workshop over hoe insurance producten counterparty risico’s verminderen en liquiditeit vrijspelen. In het eerste deel zal Peter van de Kerkhof (Managing Director Credit specialties Europe) een aantal producten  introduceren die credit risico afdekken, het gebruik van bank lijnen verminderen, en/of werkkapitaal optimaliseren. Daarna neemt dr. Viktor Lukocius het over en zal in zijn rol als actuaris de workshop leiden waarin interactief een aantal praktijk casussen besproken zullen worden. Natuurlijk sluiten we, rond 18.00 deze middag af met een gezellige borrel. 

Een unieke kans voor finance professionals om meer te leren over krediet waardigheid, credit insurance en bonds van top experts op dit gebied. In de workshop kan je zelf aan de slag om cash vrij te spelen in een paar cases. De ontvangst is tussen 14.45 en 15.00 op het hoofdkantoor van Marsh in een klassiek oud havengebouw nabij Rotterdam Centraal. Er zijn voldoende parkeerplekken onder het gebouw maar het is ook goed bereikbaar per trein. 

De agenda:
  • Welcome / Coffee (14.45)
  • Introduction (15:00)
  • Marsh Credit Specialties (15:10)
  • Liquidity improving insurance solutions and examples (15:15)
  • Technical break (16:15)
  • Workshop Risk Financing Optimisation (16:30)
  • Drinks (~18:00)
Locatie: Groot Handelsgebouw (Entrance E), Conradstraat 18, 3013 AP Rotterdam, The Netherlands

De workshop wordt in het Engels gegeven en er is ruimte voor max. 25 deelnemers. Zoals altijd is ook deze activiteit gratis voor tiRCas leden. Kortom wacht niet te lang! 

Inschrijven: tot 24 Januari 2024 via: https://tircas.banster.nl/

Deelname aan deze activiteit levert 3 PE punten op in het kader van de permanente educatie voor RC’s. Bij het niet komen opdagen of te laat afmelden volgt een factuur voor de no show fee van 25 EUR.


Graag tot ziens op dit event!
 
tiRCas Alumnivereniging EMFC/RC opleiding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *