Wilt u in het najaar nog een programma volgen? Onderstaande programma’s worden u aangeboden door TIAS, School for Business and Society en NBA Opleidingen. Deze ‘state of the art’ programma’s zijn speciaal ontwikkeld  voor finance professionals werkzaam in het (hoger) financieel economisch management, met vooraanstaande sprekers die leidend zijn op hun vakgebied. Deze programma’s zijn de afgelopen jaren druk bezocht door registercontrollers en accountants in business. Meer weten? Bekijk onderstaande programma’s:

General management and leadership, 19 t/m 23 november 2018  Tilburg | PE 35
In vijf dagen wordt u, als ervaren financiële professional, geïnformeerd over de belangrijkste thema’s op het gebied van management en leiderschap: strategie, innovatie en IT. Het programma biedt u de handvatten om in één week uw bestaande financiële kennis uit te breiden met de meest essentiële managementaspecten van uw organisatie. Bovendien wordt uitgebreide aandacht besteed aan uw persoonlijke ontwikkeling. U verdiept zich in de (verdere) ontwikkeling van uw leiderschap en in de vraagstukken hoe om te gaan met stress in de organisatie en hoe de organisatie veerkrachtiger te maken. Bekijk de flyer en het programma.

Risicomanagement & gedrag, 8 en 9 november 2018  Tilburg | PE 13
In dit programma staat de vraag centraal: Hoe kunnen de formele maatregelen vanuit COSO ERM, daadwerkelijk tot gewijzigd gedrag binnen een acceptabele risicobereidheid leiden? U leert welke aspecten van de formele methodieken u aan moet passen om zowel de risico’s te verkleinen als de negatieve effecten voor uw organisatie te reduceren.
 
Transformeer naar een data gedreven organisatie, 15, 16 & 22 , 23 november 2018 Tilburg | PE 26
De grote hoeveelheden beschikbare data en de daarmee gepaard gaande kansen voor de organisatie, beïnvloeden elke manager. Welke inzichten komen er naar voren uit de golf van beschikbare financiële gegevens? Na afloop van deze masterclass weet u wat er binnen een organisatie nodig is om te transformeren naar een data gedreven organisatie. We behandelen hierbij alle facetten die u moet beheersen om hiertoe te komen.

Locatie: TIAS Tilburg.

Schrijf u vandaag nog in!
 
Met vriendelijke groet,

Prof.dr.ir. Michael Corbey
Hoogleraar Management Accounting & Control

P.S. Kom voor uw verdere ontwikkeling terug naar TIAS voor andere alumni-evenementen en educatieve programma’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *