Graag nodigen wij je uit om op 20 april 2021 aanwezig te zijn bij de Workshop Organisatieontwikkeling die we samen met onze kennispartner Fagro organiseren. In deze online sessie staat de ontwikkeling van de mensen in jouw organisatie centraal. Dat is in deze periode voor veel organisaties uitdagender én belangrijker dan ooit.

 Vragen en thema’s die daarbij aan bod kunnen komen:
 

 
We hebben Mariken Kooi en Raymond de Looze bereid gevonden deze sessie voor ons te faciliteren. Met hun bedrijf Double-OO bieden zij organisaties een doordacht proces voor ontwikkeling. Raymond schreef verder het succesvolle persoonlijk ontwikkelboek DIY GoeroeHoe je meer uit je ontwikkeling haalt? Zoek het lekker zelf uit! Mariken en Raymond dagen jullie na een korte introductie uit om jullie inzichten, dilemma’s en ervaringen met elkaar te delen. Visueel, energiek en prikkelend. Met veel interactieve tools.
 
En welke van de hiervoor genoemde vragen het meeste aandacht krijgen? Dat bepalen jullie zelf! Met het invullen van de Double-OO scan. Graag ontvangen we uiterlijk vrijdag 9 april jouw input. Als je deze scan invult, krijg je tevens een visual met jouw persoonlijke scores per mail toegestuurd. Dat is dus ook interessant als je niet kunt deelnemen op 20 april.
 
Programma sessie 20 april
 
16:00 – 16:10: Welkom en introducties
16:10 – 16:20: Terugkoppeling scan en gekozen thema’s.
16:20 – 17:20: Inhoudelijke bespreking gekozen thema’s
17:20 – 17:30: Samenvatting en afsluiting
 
 Deelname & Inschrijven
Aanmelden voor deze activiteit kan via aanmelding op  https://tircas.banster.nl. tot 10 april a.s. 
Deze activiteit levert 2 PE-punten op.

namens tiRCas
Bryan Winkels, Eventmanager tiRCas Alumnivereniging EMFC/RC opleiding
TIAS School for Business and Society

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *